Skolans nya rum - nu finns den!

Nu finns vår antologi och Arkus och Skolhusgruppen har haft releaseseminarium på ArkDes. Li Pamp ledde samtalet och tio av bokens femton författare deltog i seminariet. Vi fick många och kloka frågor och panelens experter gav fylliga svar. Vi är också stolta över att den enda skola vi presenterar i bild i boken är Landamäreskolan som till ytter mera visso i år nominerats för Kasper Sahlinpriset.
Vi kommer att fortsätta samtalet kring alla de olika aspekter som antologin tar upp vid Skolhusgruppens kommande möten. Två seminarier är redan inbokade 19 oktober och 22 januari. Vi planerar fler träffar med antologiinnehåll under våren.
På bilden syns från vänster: Suzanne de Laval, Lars Lindstaf, Emilia Hallin, Karin Manberger, Mikaela Lingvall, Frida Brismar Pålsson, Catrin Tufvesson, Ante Runnquist, Patrick Bjurström och Anna Törnquist. De som saknas är: Inge Mette Kirkeby, Thorbjörn Laike, Morgan Andersson, Mie Svennberg och Mania Teimouri.
Antologin kan beställas via e-post till info@arkus.se Skriv BESTÄLLNING i ämnesraden och ange vart boken och fakturan ska skickas. Den kostar 240:- kronor inkl. moms.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln