Bilder från Herrestaskolan i galleriet

Nu finns det bilder utlagda i galleriet från Herrestaskolan i Barkarby. Studiebesöket var mycket intressant. Vi var ett fyrtiotal besökare från Skolhusgruppen och Ian Craig som varit projektledare berättade om hur projekteringen och bygget gått till, när man byggt Sveriges första skola byggd i massivträ. Bygget går snabbare med massivträ och det är enkelt att bygga om, enklare än i en betongbyggnad. Konsulterna behöver dock tänka i nya banor. 
Känslan i byggnaden var mycket speciell. Så fort man kom in kände man en distinkt trädoft som följde med i hela huset. Allt är byggt i trä! Skolan är ritad av Liljewall arkitekter.
Länk till bilderna i galleriet

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Hebba Lejon » UR Play Skolstudion :  ”Hej! Väldigt intressant det ni tar upp och jag tar fasta på det ni säger om hur ..”

  • Mariana Aramburu » Seminarium 3 februari:  ”Det låter väldigt intressant. Själv är jag bekant med Fredrika Mårtensson respek..”

  • Marie-Louise Luther » Seminarium 17 september:  ”Hälsoaspekter vid nybyggnation av skollokaler, bl a ventilation och god luftkval..”

  • Sara Eklund » Seminarium om Inkluderande lärmiljöer:  ”Hej! Jag har fått förhinder i morgon och skulle vilja överlåta platsen till min ..”

  • Christer Holger » Seminarium 19 november:  ”Ser fram emot detta! ”

Senate inlägg

Etikettmoln